Στις 14 και 15 Νοεμβρίου του 2022 θα διεξαχθεί στο Μπιλμπάο η Διάσκεψη για τους Ασφαλείς και Υγιείς Χώρους Εργασίας 2022 στην οποία θα παρευρεθούν διαπρεπείς εμπειρογνώμονες της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας, καθώς και υψηλόβαθμοι προσκεκλημένοι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την ισπανική κυβέρνηση και τη βασκική κυβέρνηση, για να συζητήσουν τα αποτελέσματα της εκστρατείας 2020-2022 «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας — Μειώστε την καταπόνηση».

Η διάσκεψη θα αποτελέσει ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και χάραξης μελλοντικών στρατηγικών για την αποτελεσματική πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων (ΜΣΠ) στην εργασία. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή για να απονεμηθούν τα Βραβεία Καλής Πρακτικής σχετικά με τους Ασφαλείς και Υγιείς Χώρους Εργασίας.

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τη Διάσκεψη για τους Ασφαλείς και Υγιείς Χώρους Εργασίας 2022 στην ομώνυμη ιστοσελίδα, όπου μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε τις τελευταίες εξελίξεις και να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση τη διάσκεψη, ακολουθώντας το hashtag #EUOSHAsummit

Πηγή: osha.europa.eu